GrietGazet2014

 

Zaterdag 28-11-2015 was het dan zover. Kleintje Carnaval!

Het is wederom een zeer gezellige en geslaagde avond geworden, met echte carnavalsmuziek, gedraaid en gezongen door DJ Robert Pouwels. Door de vele bezoekende verenigingen, waaronder de Klutsers uit Apeldoorn, de Duufkes uit Duiven, en natuurlijk alle zuster verenigingen uit Boemelburcht onder aanvoering van Stadsprins Jasper de Eerste.

Tussen de muziek door, werd de verenigingsonderscheiding uitgereikt aan Tonnie Meijer. Zeer verdiend kreeg hij deze onderscheiding voor al zijn steun bij alle activiteiten die KV De Griethtreejers organiseert. Vele vrije dagen offert hij op, om in de aanloop naar bv het carnval te zorgen dat de buurt wordt versierd, of te zorgen dat de rommel voor een rommelmarkt op tijd naar benenden wordt gehaald.

Daarna werd er afscheid genomen van prins Peter de Eerste en zijn adjudant Erik, die het afgelopen jaar op uitstekende wijze over de Griethtreejers hebben geregeerd, maar die nu toch echt de verantwoording aan iemand anders moesten overdragen.

Die verantwoording, maar natuurlijk ook deze eer, is nu terecht gekomen bij Jan Bouwman en Bas Coenders. Dit jaar zal Jan daarom als prins Jan de Eerste door het leven gaan, met zijn vriend Bas als adjudant aan zijn zijde.